ΠΡΑΞΗ 9η

ΘΕΜΑ: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ A΄ ΤΑΞΗΣ  ΣΤHN  ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

       Σήμερα Τρίτη 14/3/2023 και ώρα 11.15 συνεδρίασε η επιτροπή αξιολόγησης των προσφορών της εκδρομής της Α΄ Λυκείου στην Καλαμάτα-Αρχαία Ολυμπία από 4/5/2023 έως 6/5/2023.  Η επιτροπή αποσφράγισε τις εξής προσφορές:

1. ΔΩΔΩΝΗ trav­el: Ξενοδοχείο MESSINIAN BAY 4* με 270 ευρώ ανά μαθητή και 1 δωρεάν συμμετοχή για οικονομικά αδύναμους μαθητές, με ημιδιατροφή και έμπειρο συνοδό-αρχηγό του γραφείου και παρουσία ιατρού στο ξενοδοχείο.

2. PVS: Ξενοδοχείο MESSINIAN BAY 4* με 275 ευρώ ανά μαθητή, με ημιδιατροφή και παρουσία ιατρού στο ξενοδοχείο.

3. @t Holidays.gr: Ξενοδοχείο MESSINIAN BAY 4*  με 295 ευρώ ανά μαθητή, με ημιδιατροφή και 3 δωρεάν  συμμετοχές για οικονομικά αδύναμους μαθητές.

4. Trav­el Project: Ξενοδοχείο MESSINIAN BAY 4*   με 220 ευρώ ανά μαθητή, με ημιδιατροφή, έμπειρο αρχηγό και ξεναγούς για την Αρχαία Ολυμπία και Αρχαία Μεσσήνη, παρουσία ιατρού καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδρομής και 10 συμμετοχές με 50%.

5. Vlas­sopou­los Trav­el: Ξενοδοχείο MESSINIAN BAY 4* με 290 ευρώ ανά μαθητή, με ημιδιατροφή, 6 συμμετοχές με 50% για οικονομικά αδύναμους μαθητές.

6. Smile @cadimos: Ξενοδοχείο MESSINIAN BAY 4* με 280 ευρώ ανά μαθητή, με ημιδιατροφή.

Η επιτροπή αφού εξέτασε όλες τις προσφορές έκρινε ομόφωνα συνεκτιμώντας την ποιότητα το εύρος των προσφερόμενων παροχών καθώς και την τιμή ανά  μαθητή, ως καταλληλότερη την προσφορά του Trav­el Project και ανέθεσε σε αυτό την πραγματοποίηση της εκδρομής. Για το λόγο αυτό συντάχθηκε η πράξη αυτή και υπογράφεται.